VISA Online bankkártyánk segítségével könnyen és egyszerűen vásárolhat az interneten is.

Miért érdemes folyószámlájához bankkártyát igényelnie?

 

  • Mert bankkártyáinkkal kényelmesen és biztonságosan vásárolhat minden olyan belföldi és külföldi kereskedelmi elfogadóhelyen, ahol az Ön kártyáján szereplő logó az üzlet bejáratán is megtalálható.
  • Mert bármikor készpénzt vehet fel Magyarországon és világszerte több tízezer az Ön kártyáján szereplő logóval ellátott bankjegykiadó automatából, valamint bankfiókban és postahivatalban és az összes TakarékPont kirendeltségen.
  • Mert így Önnek mindig csak az éppen szükséges pénzmennyiséget kell felvennie, miközben a többi pénze tovább kamatozik a bankszámláján.
  • Mert számlájához egyszerűen kapcsolódhat folyószámlahitel is, amely megemeli a kártyájával felhasználható összeget.
  • Mert bankkártyájával könnyedén feltöltheti mobiltelefonja egyenlegét közel 1.000 takarékszövetkezeti integrációs ATM berendezésnél.
  • Mert kártyatranzakcióiról azonnal SMS-ben tájékoztatást kérhet, így pénzmozgását naprakészen követni tudja.


Az egy érintéses technológiáról


A PayWave™ egy olyan érintés nélküli fizetési technológia, amelyet a kisebb összegű vásárlások gyors lebonyolításárafejlesztettek ki.

Az érintés és PIN kód nélküli fizetések felső összeghatára országonként változik, ez jelenleg Magyarországon bruttó 5.000 Ft alkalmanként. Az érintés nélküli fizetési mód egy többletszolgáltatás, bruttó 5.000 Ft feletti vásárlások esetén PIN kód megadása mellett használható ebben a funkcióban, illetve a PayWave bankkártya a „hagyományos” kártyákhoz hasonlóan is (chippel vagy mágnescsíkkal) használható vásárlásra, illetve ATM-ekben készpénzfelvételre.

A használat felső határa megegyezik az adott kártyához beállított napi vásárlási limit összegével.

 

VISA Online PayWave bankkártya

A VISA Online bankkártyáink segítségével egyszerűen intézheti készpénzfelvételeit és vásárlásait Magyarországon és külföldön egyaránt.

A bankkártyát 18. életévüket betöltött magánszemélyek igényelhetik.  

A kártya nem dombornyomott (IMPRINTER-es használatra nem alkalmas), de internetes vásárlásait könnyen és egyszerűen VISA Online bankkártyájával is intézheti. Használata alacsony kockázatot jelent, mivel elektronikus termék, ezért minden egyes készpénzfelvételi és vásárlási tranzakciónál meg kell adnia 4 jegyű PIN kódját.

A bankkártya érvényességi ideje 3 év, a lejárat a kibocsátástól számított 3. év azonos hónapjának utolsó napja.


TakarékPont bankkártyák kondíciói


A vonatkozó kondíciók, díjak és egyéb feltételek megtalálhatók a szolgáltatást nyújtó Hitelintézet mindenkor hatályos vonatkozó Hirdetményeiben, az Általános Szerződési Feltételekben és az Üzletszabályzatában.

 

A Takarékbank 2016. novemberétől bevezette a Visa Online PayWave terméket, amely alkalmas a – a MasterCard PayPass termékhez hasonlóan – a kereskedői terminálokon az érintés nélküli használatra.

 

  • A PayWave egy olyan egyérintéses fizetési technológia, amelyet a kisebb összegű vásárlások gyors lebonyolítására fejlesztettek ki. A PIN kód nélküli fizetések felső összeghatára Magyarországon jelenleg bruttó 5.000 Ft, alkalmanként, a PIN kód megadásával pedig 5.000 Ft feletti tranzakciókat is végrehajthat.
  • Az érintéses kártyás fizetés gyors, hiszen elég egy érintés.
  • Az érintéses kártyás fizetés biztonságos, mert a bankkártyát nem kell kiadni a kezéből.
  • A kártya hatósugara mindössze néhány centiméter, így csak a terminál közvetlen közelében működik.

Kapcsolódó dokumentumok:

Felhívás Kötelező Ügyfél Átvilágításról

Tisztelt Ügyfelünk!

A pénzmosás és a terrorizmus finanszírozása megelőzéséről és megakadályozásáról szóló 2017. évi LIII. törvény értelmében Hitelintézetünknek 2019. június 26-ig ismételten át kell világítania minden meglévő ügyfelét! Kérjük, hogy amennyiben az Ön esetében ez nem történt még meg, olvassa el részletes tájékoztatónkat az alábbi gombra kattintva!

RÉSZLETEK