Takarék Személyi Kölcsön

Szabad felhasználásra, egyszerűen, ingatlanfedezet nélkül!

Vannak nagyobb pénzügyi beruházások, amelyeket gyakran el kell halasztanunk. Régóta dédelgetett vágyak, amelyeket nem tudunk megvalósítani. Nem várt események, amelyek hirtelen nagyobb kiadást jelentenek. A Takarék Személyi kölcsön szabad felhasználású, azaz hitelcél megjelölése nélkül igényelhető, ezért gyors megoldást kínál a régóta tervezett vagy váratlan kiadásokra egyaránt! 

 

A Kiváltó Takarék Személyi kölcsön más hitelintézetnél vagy a Szövetkezeti Hitelintézetnél fennálló fogyasztási kölcsönének kiváltására - speciális feltételekkel - igényelhető.

 

Miért érdemes a Takarék Személyi Kölcsönt választani?

 

 • A Hitel kamata referenciakamathoz kötött, így a kedvező pénzügyi változások hatása már a naptári negyedév első napjával érvényesül.
 • Gyors ügyintézés mellett a folyószámla hitelekhez képest nagyobb összegű kölcsönhöz juthat úgy, hogy egyéb fedezetet (értékpapír, ingatlan, kezes) nem kell biztosítania.
 • A Hitelintézetnél az igénylés benyújtását megelőzően dokumentumok nélkül tanácsadást, illetve előzetes kölcsönösszeg, törlesztő részlet kalkulációt is igénybe vehet, így már az igénylés benyújtása előtt megtudhatja, hogy jövedelmével mekkora kölcsönösszeghez juthat.
 • Amennyiben a kért futamidőre az előminősítés során megállapított adható kölcsönösszeg kevesebb, mint amire gondolt, hosszabb futamidő választásával, vagy adóstárs bevonásával növelheti a felvehető kölcsönösszeg nagyságát.
 • A kölcsön a folyósítási feltételek teljesülése után gyorsan folyósításra kerül.
 • Önnek írásban bejelentett igénye alapján bármikor lehetősége van előtörlesztésre.


Ki igényelheti a Takarék Személyi kölcsönt?

 

 • Aki a kölcsön igénylésekor 18. életévét betöltötte devizabelföldi, természetes személy,
 • Van nyugdíja vagy munkából származó rendszeres önálló igazolt jövedelme. Az Igénylő önálló havi igazolt nettó jövedelme eléri az aktuális nettó minimálbér (jelenleg 91.770,-Ft) összegét. Adóstárs bevonása esetén az egy háztartásban élő leendő Adós és Adóstárs együttes havi nettó beszámítható jövedelmének meg kell haladnia a 110.000,- Ft-ot Külön háztartásban élő Adóstárs esetében az elvárt havi nettó jövedelem az aktuális minimálbér (jelenleg: 91.770,- Ft). Adóbevallással igazolt munkabér jövedelem 1/12-része vehető figyelembe havi jövedelemként.
 • Az Igénylőnek minimum 6 hónapos folyamatos munkaviszonya van, jelenlegi munkahelyén legalább 3 hónapja munkaviszonyban kell állnia, nem állhat próbaidő alatt.
 • Az Igénylő – a nyugdíjas Igénylőt kivéve – legalább 3 hónapja bármely magyarországi Hitelintézetnél fizetési számlával rendelkezik vagy társtulajdonos.
 • Az Igénylő fizetési számlával rendelkezik a Hitelintézetnél vagy a kölcsönszerződés megkötésével egyidejűleg a Hitelintézetnél fizetési számlára vonatkozó szerződést köt és a kölcsön fennállásának időszaka alatt ezen fizetési számlaszerződését nem mondja fel.
 • Nincs a KHR-ben nyilvántartott lejárt tartozása (sem élő, sem lezárt), illetve nincs róla egyéb negatív információ a KHR-ben (csalás, készpénz-helyettesítő fizetési eszköz visszaélés, nem érintett adósságrendezési eljárásban).
 • Telefonos előfizetéssel vagy - amennyiben nincs az Igénylő nevén előfizetés, úgy – telefonos elérhetőséggel rendelkezik


Hogyan és hol igényelheti a Takarék Személyi Kölcsönt?

 

A Takarék Személyi Kölcsön a Nyugat Takarék kirendeltségein igényelhető, gyors hitelbírálattal. 

 

A Takarék Személyi Kölcsön részletes feltételei megtalálhatók a vonatkozó Hirdetményben, terméktájékoztatóban, a Nyugat Takarék Üzletszabályzatában, amelyeket az ügyfelek számára nyitva álló helyiségekben, és a honlapon is elérhetnek. További, részletes információért forduljon a Nyugat Takarék fiókhálózatának munkatársaihoz!

 

Kérjük, számoljon a törlesztő részletek esetleges jövőbeni növekedésével, fontolja meg háztartása teljes teherviselő képességét és hiteltermék kiválasztásánál józan körültekintéssel járjon el!

 

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a Magyar Nemzeti Bank fogyasztóvédelmi honlapján az Önt érdeklő termékkel kapcsolatos további információk, összehasonlítást segítő alkalmazások találhatók. Kérjük, hogy a végleges döntés előtt szíveskedjen a Magyar Nemzeti Bank honlapján (www.mnb.hu és http://felugyelet.mnb.hu/fogyasztoknak) is tájékozódni.

Hirdetmények