FundiMini Gyerekszámla

Alapozd meg gyermeked jövőjét!

Szeretne saját lakást ajándékozni gyermekének?

 

Miért elonyös Önnek, ha FundiMini Gyerekszámlát nyit?

 

  • Megtakarításaira 30%-os, legfeljebb évi 72 000 Ft állami támogatás jár. EBKM állami támogatással 3,59 – 5,01%, állami támogatás nélkül 1,14 – 1,47%
  • Időtálló és rugalmas befektetés gyermeke jövojébe, mert a vásárlástól a felújításig számos lakáscélra felhasználható majd.
  • A két szerzodésbol álló konstrukciónak köszönhetoen az állami támogatás mellé huségbónuszt és kamatprémiumotis jóváírunk.
  • Így gyermeke otthonteremtéséhez akár 16 millió Forinthoz is juthat a megtakarítási idoszak végén a kedvezo feltételekkel igényelheto lakáskölcsönnel együtt. (THM 5,35%)


Mindemellett szerzodése mellé FundiMini Okosperselyt® is adunk, s ezzel a hasznos játékkal gyermeke szórakozva tanulja meg a takarékoskodás alapjait.

 

Az Okospersely a 14. életévét be nem töltött kedvezményezett javára, újonnan kötött szerződésekre érvényes, ahol befizetésre kerül a számlanyitási díj és az első havi megtakarítás, a szerzodést nem zárolják, valamint a tarifális ráta eléri a 19.900 Ft-ot.
Az okospersely már 9.900 Ft tarifális ráta felett jár, amennyiben a Huségbónusz kedvezményt a szerzodésre igénybe veszik, melynek feltétele az elobbieken túl, hogy a szerzodés 9-es módozatú és legalább 8 éves futamideju legyen, és a szerzodés kiutalásra kerüljön. Zárolt a (hitel)biztosítéki célra felajánlott, terhelt szerzodés.


1. Az állami támogatás mértéke, szerződésenként és személyenként, havi rendszeres megtakarítást feltételezve legfeljebb évi 72 000 Ft. Az 1. és 2. szerződés összevont EBKM-értéke hűségbónusszal és kamatprémiummal: 3,59-5,01% állami támogatással, 1,14-1,47% állami támogatás nélkül. Az EBKM-érték két egymást követő, 9-es módozatú lakás-takarékpénztári szerződésből álló konstrukcióra került megállapításra, havi 10 000 - 20 000 Ft-os folyamatos betételhelyezést feltételezve, ahol a tarifa szerinti kamat 1%, a kamatprémium 1,5%, és az első szerződés futamideje minimum 8 év. A megtakarítási idő változása az EBKM érték változását is jelentheti, amely érték csökkenhet.


2. A két 924. módozatú szerződésből álló, 10 éves megtakarítási idejű, együttesen 16 millió Ft szerződéses összegű konstrukcióban a megtakarítás mellé felvehető 8,6 millió Ft hitelösszegű lakáskölcsön THM értéke 5,35%, 87 hónapos futamidőre. A THM meghatározása az aktuális feltételek és hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, a feltételek változása esetén a mértéke módosulhat. A THM értéke nem tartalmazza jelzáloggal terhelendő ingatlan biztosításának díját. A hitel fedezete ingatlanra bejegyzett jelzálogjog, az ingatlanra vagyonbiztosítási szerződés megkötése szükséges.


3. Az első lakás-elotakarékossági szerződés szerződéses összegének 0,5%-át hűségbónuszként jóváírjuk az Ügyfél betéti számláján a Hirdetményben meghatározott feltételek együttes teljesülésekor.


4. A Kamatprémium feltételeiről bővebb tájékoztatást a FundiMini Gyerekszámla akcióról szóló Hirdetmény ad. A kamatprémium mértéke: 1,5%.


 A Fundamenta-Lakáskassza Kft. az ön pénzügyi közvetítője, úgy is mint jelzáloghitel-közvetítő a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. nevében jár el, amelyért díjazásban részesül. A tájékoztatás nem teljes körű, a termék és az akció részletes feltételeit a www.fundamenta.hu oldalon található „FundiMini Gyerekszámla akció hirdetménye 2017.07.01-től” című hirdetmény és az „Okospersely akció hirdetménye 2017.07.01-től cimű hirdetmény, továbbá a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. Általános Szerződési Feltételei (Üzletszabályzat) tartalmazzák. A FundiMini Gyerekszámla akció nem vonható össze semmilyen más akcióval, az Okospersely akció pedig a hirdetményben megjelölt akciókkal összevonható.

 

Az akció 2017.07.01-től visszavonásig él.

Csatolt dokumentumok:

Hirdetmények