1. Kezdőlap
 2. Híreink

Híreink

 • Értesítés karbantartásról (2018.02.11.)

  Tisztelt Ügyfeleink!


   


  Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2018. február 11.-én (vasárnap) 10-12 óráig terjedő időszakban karbantartás miatt az SMS értesítés küldés szünetelni fog.


   


  Megértésüket köszönjük!


   


  Nyugat Takarék Szövetkezet


   


   


   


   

 • Tisztelt Ügyfelünk!

  Tájékoztatjuk, hogy a Nyugat Takarék Szövetkezet (székhely: 9023 Győr, Bartók Béla út 2-4., cégjegyzékszám: 08-02-000916) alábbi fiókjai


  2018. március 26-tól kezdődő hatállyal az alábbi nyitvatartási rend szerint szolgálja ki ügyfeleit.


   

 • Tisztelt Ügyfelünk!

  Tájékoztatjuk, hogy a Nyugat Takarék Szövetkezet (székhely: 9023 Győr, Bartók Béla út 2-4., cégjegyzékszám: 08-02-000916) fiókjai 2018. január 15-étől kezdődő hatállyal az alábbi nyitvatartási rend szerint szolgálja ki ügyfeleit.

 • Tájékoztatás egyesülésről

  Tisztelt Ügyfelünk!


   


  Tájékozatjuk, hogy 2017. október 31-ével egyesült a Kisalföld Takarék Szövetkezet, a Savaria Takarékszövetkezet, a Kis-Rába menti Takarékszövetkezet, a Lövő és Vidéke Takarékszövetkezet és a Rábaközi Takarékszövetkezet. Az egyesült takarékok 2017. november 1-jétől új néven, Nyugat Takarék Szövetkezetként folytatják működésüket.

 • Elektra internetbank tájékoztatás

  Tisztelt Ügyfelünk!


  Tájékoztatjuk, hogy az Elektra Internet Bank szolgáltatással kapcsolatos hibákat a nyitvatartási időn belül az alábbi elérhetőségeinken jelezzék:

 • TÁJÉKOZTATÁS BANKSZÜNNAPRÓL

  Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Kisalföld Takarék Szövetkezet mint átvevő, valamint a SAVARIA Takarékszövetkezet, a Kis-Rába menti Takarékszövetkezet, a Lövő és Vidéke Takarékszövetkezet és a „Rábaközi” Takarékszövetkezet mint beolvadók 2017. október 31-ei határnappal történő egyesülését követően a beolvadó takarékszövetkezetek általános jogutódjaként továbbműködő Kisalföld Takarék Szövetkezet (névváltozás után: Nyugat Takarék Szövetkezet) 2017. november 2-án (csütörtökön) és 3-án (pénteken) – az egységes informatikai rendszerre történő átállás miatt – könyvelési és pénztári bankszünnapot tart.

 • Értesítés Elektronikus csatornák változásáról!

  Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Kisalföld Takarék Szövetkezet Elektronikus csatornái (Netbank, Electra Internet Bank, Electra) változnak, egységesen az Electra Internet Bank újabb verziója lesz elérhető, illetve a telepített Electra programok is módosulnak.

 • Értesítés Karbantartásról

  Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy Electra Internet Bank, Netbank és Electra rendszereink 2017. október 18-án 19:00 - 20:00 között időszakosan korlátozott funkcionalításal lesznek elérhetőek.  Tisztelettel:


   


  Kisalföld Takarék Szövetkezet

 • Tisztelt Ügyfelünk!

  Az alábbiakban tájékoztatjuk, hogy 2017. október 11-én, szerdán a Szil, Város u. 2. szám alatt működő pénzkiadó automatánkat logisztikai okokból átköltöztetjük a községben lévő fiókunkba, amelyet a továbbiakban a Hunyadi tér 14. szám alatt veheti igénybe.

 • Tisztelt Ügyfelünk!

  A Nyugat Takarék Szövetkezet által előzetesen 2017. október 5-re meghirdetett internet banki átállás technikai okok miatt elmarad. Az új időpont 2017. október 20-a. A jelenlegi rendszer tervezett leállítására 15:10-kor kerül sor.

 • Szombati zárva tartás - Győr, Mediterrán, Csorna, Várkerület

  Tisztelt Ügyfelünk! Tájékoztatjuk, hogy a Kisalföld Takarék Szövetkezet szombaton nyitva tartó fiókjai 2017.09.16-án technikai okok miatt zárva tartanak.

 • Betétgyűjtő pénztárak bezárása

  Tisztelt Ügyfelünk! Tájékoztatjuk, hogy 2017. szeptember 30-tól a Kisalföld Takarék Szövetkezet Győrasszonyfa, Hunyadi tér 18., a Nyalka, Kossuth utca 72-74., a Mórichida, Új u. 38., Malomsok, Fő tér 1., valamint a Felpéc, Dózsa u. 29. szám alatti Betétgyűjtő pénztárainkban az ügyfélkiszolgálás megszűnik.

 • NETBANK

  Tisztelt Ügyfeleink! A Netbank rendszerben tanúsítvány csere történt. Amennyiben a belépésnél problémát tapasztalnak, akkor a böngészőben töröljék az előzményeket.

 • Tájékoztatás ügyfél kiszolgálás áthelyezéséről

  Tisztelt Ügyfelünk! Tájékoztatjuk, hogy 2017. augusztus 15-től a Kisalföld Takarék Szövetkezet Mosonmagyaróvár, Városkapu tér 6. szám alatt található fiókjának állományát áthelyezi a Mosonmagyaróvár, Kökény u. 9. szám alatt található fiókjába. A Mosonmagyaróvár, Városkapu tér 6. szám alatti kirendeltségünkön az ügyfél kiszolgálás és az ATM szolgáltatás a fenti dátumtól megszűnik.

 • Tájékoztatás ügyfél kiszolgálás áthelyezéséről

  Tisztelt Ügyfelünk! Tájékoztatjuk, hogy 2017. augusztus 15-től a Kisalföld Takarék Szövetkezet Győr, Szent Imre u. 92. szám alatt található kirendeltségét áthelyezi a Győr, Bercsényi liget 26/b. szám alatt található kirendeltségébe. A Győr, Szent Imre utca 92. szám alatti kirendeltségünkön az ügyfél kiszolgálás és az ATM szolgáltatás a fenti dátumtól megszűnik.

 • Tájékoztatás nyitva tartás változásról!

  Értesítjük Kedves Ügyfeleinket, hogy a Mosonmagyaróvár, Városkapu tér 6. szám alatt működő egységünk nyitva tartása 2017. június 15-től az alábbiak szerint módosul.

 • Június 6-ától nyit az új Kisalföld Takarék

  2017. május 31-ével egyesült a Rajka és Vidéke Takarékszövetkezet, a Pannonhalma és Vidéke Takarékszövetkezet, valamint a Téti Takarékszövetkezet. Az egyesült takarékok 2017. június 1-jétől új néven, Kisalföld Takarék Szövetkezetként folytatják működésüket.

 • Nyitva tartás változás

  Tisztelt Ügyfelünk! Tájékoztatjuk, hogy a petőházi fiókunk nyitva tartása augusztus 7-től, a nagycenki fiókunk nyitva tartása augusztus 22-től az alábbiak szerint módosul.

 • Tisztelt Ügyfelünk!

  Tájékoztatjuk, hogy a Rajka és Vidéke Takarékszövetkezet vezetőségének döntése értelmében a Takarékszövetkezet Mosonmagyaróvár, Kolbai Károly utca 2. szám alatt található egységét 2017. május 15-i hatállyal bezárja, egyúttal az egységben eddig nyújtott széfbérleti szolgáltatást 2017. július 15-i hatállyal megszünteti.

 • Ügyfelek tájékoztatása a 2017. október 31-ei egyesülésről

  2017. év végéig jelentős átalakuláson megy keresztül a takarékszövetkezeti szektor: az országban jelenleg működő 52 takarékszövetkezet egyesüléséből várhatóan összesen 12 regionális központú, tőkéjében erős, stabil és hatékonyan működő takarékszövetkezet jön létre egységes informatikai háttérrel.

 • Tisztelt ügyfelünk

  Tájékoztatjuk, hogy 2017. december 1-jétől a Nyugat Takarék Szövetkezet Csorna, Soproni utca 93. és Győr, József Attila utca 43. szám alatt működő fiókjának szombati nyitva tartása megszűnik.

Hirdetmények