1. Kezdőlap
  2. vallalatok
  3. vallalkozoi-hiteltermekek
  4. vallalkozoi-mfb-hitelek
  5. Agrár Forgóeszköz Vis maior Hitelprogram

Agrár Forgóeszköz Vis maior Hitelprogram

Az Agrár Forgóeszköz Vis maior Hitelprogramról itt talál bővebb információt.

Hitel célja:

 

Az elemi és katasztrófa kárt szenvedett, mezőgazdasági termékek elsődleges előállításával foglalkozó vállalkozások folyamatos termelésének biztosításához, versenyképességük fenntartásához, minőségi termékek előállításához forrás biztosítása.

 

Hitelprogram keretösszege:

 

6 milliárd forint.

 

Hitel típusa:

 

Éven túli lejáratú forgóeszköz hitel.

 

Hitelfelvevők köre:

 

A kis- és középvállalkozásokról, fejlődésük támogatásáról szóló 2004. évi XXXIV. törvény szerinti magyarországi székhelyű, vagy az EGT területén székhellyel és Magyarországon fiókteleppel rendelkező mikro-, kis- és középvállalkozás (KKV), amely

 

a,  egyéni vállalkozás, 
b,  gazdasági társaság,
c,  szövetkezet formában működik,

 

valamint a személyi jövedelemadóról szóló 1995. évi CXVII. törvény 3. § 18. pontja szerinti mezőgazdasági őstermelő, akinek/amelynek mezőgazdasági üzeme Magyarország területén található, mezőgazdasági termelő tevékenységet folytat és a katasztrófa- és elemi kár miatti vis maior esemény bekövetkeztével, vagy az agrárkár-enyhítéssel kapcsolatos bejelentést megtette, amelynek alapján az MgSZH a szakhatósági állásfoglalást megadta, illetőleg pozitív záradékolást tett. 


Mezőgazdasági termelő tevékenységnek minősül a mezőgazdasági termékek elsődleges előállítása, termelése, tenyésztése, vagy művelése, ideértve a betakarítást, a fejést, az állattenyésztést, valamint a mezőgazdasági célból történő állattartást. 

(A hitelfelvevők köre a továbbiakban együttesen: vállalkozás.)

 

A hitel felhasználható:

 

Forgóeszköz beszerzésre.

 

MFB honlapja
Az MFB weboldalát ide kattintva érheti el.

 

Agrár Forgóeszköz Vis maior Hitelprogram Termékleírás:

Hirdetmények